Εβραίοι Ταλιμπάν κάτω τα βρωμόχερα σας από τον Εβραϊσμό, το Ισραήλ, και τους μη Εβραίους φίλους μας 
http://www.cohen.gr/new/articles/jean-cohen-articles/3865-2015-07-31-12-21-42

Κυριακή 6.12.2015
του
ICM
*

«Το άρθρο αυτό απευθύνεται στους θρησκευόμενους Εβραίους, οι οποίοι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους Ταλιμπάν, τους μαχητές του IS καθώς και με τους τρελαμένους με τον Αλλάχ Μουσουλμάνους. Συγκεκριμένα μιλάω για τους τύπους στιλ Μορδεχάι Φρυζί  και όσους τον ακολουθούν πιστά εδώ και στο Ισραήλ.»

  • Οι θρησκευόμευνοι εβραίοι κ. Κοέν δεν έχουν κανένα κοινό με τους Ταλιμπάν. Αυτοί που κάνουν τέτοιες συγκρίσεις ίσως έχουν μεγαλύτερη σχέση… (τέτοιες κακόγουστες συγκρίσεις κάνουν κάποιοι και για το Ισραήλ και τους εβραίους, ότι δήθεν κάνουν ότι τους έκανα οι Ναζί…!!! Η προσωπική σας εμπάθεια με τον ραβίνο Φριζή δεν είναι δικαιολογία για τέτοιες συγκρίσεις…

«Πριν συνεχίσω, να διευκρινίσω πως δεν είναι όλοι οι θρησκευόμενοι τέτοιοι. Όπως έχω πει πολλές φορές έχω γνωρίσει θρησκευόμενους με τέτοια ηθική, με τέτοιες γνώσεις, και με τέτοιες ιδέες που ντρεπόμουνα να τους κοιτάξω στα μάτια.»

  • Εδώ μου θυμίζει το γνωστό ατυχές «επιχείρημα» -αστείο πλέον για εμένα- που ακούω από διάφορους αντισημίτες αμέσως μετά από αντισημιτικά παραληρήματα τους για να μας πείσουν ότι αυτοί δεν είναι αντισημίτες, όταν πετούν τη γνωστή «κρύα» ατάκα… μα δεν είναι όλοι οι εβραίοι έτσι, εγώ ο ίδιος έχω φίλους εβραίους, ήμουν συμμαθητής με τον Κοέν, με τον Αβραάμ κτλ…!!!

«Αλλά ακόμα και οι Ορθόδοξοι Εβραίοι που δεν έχουν τα προσόντα που προανέφερα δεν είναι ψυχοπαθείς, φονιάδες, και αλήτες που κρύβονται πίσω από το όνομα του Εβραϊσμού. Εδώ μιλάω για τους φανατικούς καχανιστές τύπου Φρυζί και τους συνναυτών Εβραίους και μη.»

  • Ήξεις αφήξεις… ωραία βγάλαμε και καινούργια ταμπέλα… «καχανιστές τύπου Φρυζί»!!! «Άθεοι τύπου Κοέν, θα πεί ο Φρυζής», … και κρατιέμαι να μην αρχίσω να αραδιάζω στερεότυπα και ταμπέλες…

«Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Προχθές  Πέμπτη 30 Ιουλίου ο εικονιζόμενος Yishai Schlissel, μαχαίρωσε 6 αθώους ανθρώπους σε gay parade που γινόταν στα Ιεροσόλυμα επειδή προφανώς δεν του άρεσε κάποιοι να έχουν διαφορετική  συμπεριφορά.»

  • Όχι, κ. Κοέν τους μαχαίρωσε διότι ήταν «τρελός» και φανατικός…

«Και σας ερωτώ εσάς που νομίζετε πως τα παραλέω.

Σε τι διαφέρει η πράξη του τρελού ψυχοπαθούς Yishai Schlissel από εκείνη των Ταλιμπάν, των τρελλών μουλάδων του Ιράν, αλλά ακόμα ακόμα και από αυτών των Ναζί που κυνηγούσαν και κυνηγούν τους ομοφυλόφιλους; Σε τίποτα απολύτως λέω εγώ. Είναι ίδιοι και απαράλλακτοι και δεν έχουν καμία σχέση με τον Εβραϊσμό.»

  • Η πράξη του δεν διαφέρει σε τίποτα και πρέπει να κριθεί με τα ίδια μέτρα και σταθμά που κρίνονται όλοι οι φανατικοί αυτού του τύπου…!!! 

«Σε τι διαφέρουν αυτοί οι ψυχοπαθείς φασίστες από το ΙΣ που σκοτώνει αδιακρίτως όποιον έχει διαφορετική άποψη; Σε τίποτα απολύτως λέω εγώ. Είναι ίδιοι και απαράλλακτοι και δεν έχουν καμία σχέση με τον Εβραϊσμό.

Σε τι διαφέρουν αυτά τα ανώμαλα φασιστοειδή και καλά «Εβραίοι» που καίνε Χριστιανικές εκκλησίες από τους ισλαμοφασίστες που καίνε συναγωγές διότι δεν πιστεύουν στο Αλλάχ; Σε τίποτα απολύτως λέω εγώ. Είναι ίδιοι και απαράλλακτοι και δεν έχουν καμία σχέση με τον Εβραϊσμό.»

  • Συγκρίσεις στους εγκληματίες  είναι λάθος να γίνονται… κάθε έγκλημα είναι τελείως διαφορετικό και άλλα τα δεδομένα κάθε φορά… Νομίζω το κατανοούμε όλοι αυτό…

«Αλλά ας συνεχίσουμε τα κατορθώματα αυτών των αχρείων, τα μιάσματα του Εβραϊσμού.

Σήμερα 31 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή, και προφανώς για να γιορτάσουν την μεγαλύτερη για τους Εβραίους γιορτή, αυτή της έλευσης του Σαββάτου, τα  φασιστοεβραϊκά καθάρματα έποικοι της δυτικής όχθης έβαλαν φωτιά σε δύο σπίτια παλαιστινίων στην Ναμπλούς  σκοτώνοντας ένα μωρό  18 μηνών (ναι δεκαοχτώ) και τραυματίζοντας σοβαρά ένα 4τράχρονο παιδί και έναν πατέρα.»

  • Πράγματι έχουν γίνει εκατοντάδες αποτρόπαια εγκλήματα στην ανθρωπότητα λόγω του ανθρώπινου φανατισμού και του αρρώστου μυαλού ορισμένων…!!!

«Ερωτώ και πάλι:

Σε τι διαφέρουν τα  ανθρωπόμορφα αυτά κτήνη από τους δολοφόνους της οικογένειας Φόγκελ;

 

Και για όσους δεν θυμούνται, στις  11 Μαρτίου του 2011 ακραία παλαιστινιακά περιττώματα σκότωσαν 5 άτομα της οικογένειας Φόγκελ μεταξύ των οποίων ένα 11χρονο και ένα 4χρονο παιδί και ένα νήπιο 3 μηνών; Σε τίποτα απολύτως λέω εγώ. Είναι ίδιοι και απαράλλακτοι και δεν έχουν καμία σχέση με τον Εβραϊσμό.»

  • Το έγκλημα είναι το ίδιο αλλά όπως προείπαμε η σύγκριση είναι λάθος… Δεν υπάρχει σίγουρα καμιά δικαιολογία για κανέναν από τους φανατικούς εγκληματίες και από τις δύο πλευρές…

«Όπως έγραψε πολύ σωστά ο φίλος μου Άγγελος Ραφαήλ στο face book:

 «Angelo Raphael Η ώρα είναι 10:30 π.μ. τα ΜΜΕ του Ισραήλ και όχι μόνο, η τοπική κοινωνία εκείνων των ατόμων που κουβαλάν ακόμα και μικρογραμμάρια συνείδησης είναι αποσβολωμένη από το φριχτό αυτό έγκλημα, που καθ' όλες τις ενδείξεις εκτελέστηκε (με όλες τις σημασίες της λέξεις αυτής) από ανθρωπόμορφα τέρατα (κάτω την "αιγίδα" της Μεσσιανικής πίστης) και δεν είδαμε τους γνωστούς τοις πάσι τιμητές κάθε αντιεβραϊκής ενέργειας να αναφέρουν το γεγονός και έστω μια ανθρώπινη λέξη συμπόνοιας. Πήραν δυστυχώς την ζωή τους λάθος (χωρίς την άνω τελεία του Σεφέρη) και μας οδηγούν με την θρησκόληπτη υποκρισία τους στον γκρεμό της βίας.»

  • Αξιοπρόσεκτη τοποθέτηση…

«Όλοι αυτοί οι τρελοί, φασίστες, δολοφόνοι Εβραίων, Χριστιανών, Μουσουλμάνων και Αράβων  σαφώς δεν αντιπροσωπεύουν τους σωστούς Εβραίους.

Είναι απλώς δολοφόνοι που κρύβονται πίσω από τον Εβραϊσμό.»

  • Είναι φανατικοί θα έλεγα εγώ, των οποίων το χέρι οπλίζει ο φανατισμός τους είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά…

«Επί πλέον επιτρέψτε μου να πω κάτι για τις μπούρδες του Φρυζί ότι αντιπροσωπεύει και καλά το «γνήσιο ορθόδοξο Εβραϊσμό».

Στον Εβραϊσμό κανείς δεν αντιπροσωπεύει το «γνήσιο ορθόδοξο Εβραϊσμό» για τον απλό λόγο ότι οι διάφοροι ραβίνοι (και μιλάμε για τους ορθόδοξους και όχι για τα άλλα ρεύματα του Εβραϊσμού)  έχουν ο καθένας τη δική τους γνώμη περί «γνήσιου ορθόδοξου Εβραϊσμού» την οποία και υπηρετούν.»

  • Εδώ θα συμφωνήσουμε…

«Με άλλα λόγια οι Φρυζίδες και  οι συναυτού  στη καλύτερη περίπτωση αντιπροσωπεύουν τον άρρωστο Μεσσιανικό Εβραϊσμό τους που όπως είπε ο Άγγελος «μας οδηγούν με την θρησκόληπτη υποκρισία τους στον γκρεμό της βίας.»

  • Το γνωστό λάθος του τσουβαλιάσματος είναι εμφανές…

«Τέλος, κάτι προσωπικά από εμένα στον Φρυζί:

Επειδή σε διαολοστείλανε με μπουνιές και κλωτσιές από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βγάζεις τη γνωστή κακία, χολή και μοχθηρότητα σου σε ανθρώπους, οι οποίοι αν και όχι Εβραίοι δουλεύουν για την κοινότητα με αγάπη, και εδώ που τα λέμε αγαπούν τον Εβραϊσμό  πολύ περισσότεροι από εσένα.»

  • Κακοήθες και ψέμα…

«Και συγκεκριμένα μιλάω για την Βίβιαν Μπακόλα που εκτός των τυπικών προσόντων της (που ούτε στον ύπνο σου δεν τα έχεις) όταν είχαμε τα τελευταία χρόνια τις κρίσης στο Ισραήλ ήταν, μαζί με το μεταφραστή μας το Τάσσο, το ποιο πολύτιμο μη Εβραϊκό «εργαλείο», το οποίο είχαμε. Ξέρεις πότε; Όταν εσύ κατά πάγια συνήθεια σου στα δύσκολα την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.»

  • Βίβιαν Μπακόλα ως γνωστόν δεν υπάρχει !!! Και αναρωτιέμαι αλήθεια γιατί δεν γράφετε το πραγματικό της όνομα… Πρόκειται για το ίδιο άτομο με τα πολλά προσόντα το οποίο έχει καθυβρίσει οποιονδήποτε τόλμησε να αρθρώσει κάτι διαφορετικό από εκείνη καθώς φαίνεται ότι θεωρεί ότι μόνο αυτή κατέχει την αλήθεια… Το στοματάκι της δε χρειάζεται μπουγάδα με απολυμαντικό… Το όνομα της το πραγματικό από ότι ξέρω το γνωρίζετε βέβαια…

«Πες λοιπόν και στους φίλους σου, μακριά από τους μη Εβραίους φίλους μας διότι θα τα πάρω και δεν θα έχετε που να κρυφτείτε οι Φρυζίδες κλπ.

Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.»

  • Και έβαλε ο Φρυζής τη γάτα του να κλάίει !!!

«Κανονικά κλείνοντας θα έλεγα τα σέβη μου αλλά σε εσάς και τους ομοίους σας στο Ισραήλ και τη διασπορά προτιμώ να πω τα ΣΚΕΛΗ ΜΟΥ και πολύ σας είναι.»

  • Ωραία το ρίξαμε στο διαγωνισμό σκελών…!!! Και ο αναγνώστης εδώ αναρωτιέται…ρε παιδιά να τα ξύσω η να μη τα ξύσω…???

«Shabbat Shalom.»

  • Ειρηνικό Σάββατο και σε εσένα…!

«(Σημαντικό) ΥΓ. Εμείς οι γνήσιοι Εβραίοι του υγιούς Εβραϊσμού δεν θα επιτρέψουμε ΠΟΤΕ ο Εβραϊσμός να βεβηλωθεί από ακραία στοιχεία, ανάλογα της άθλιας ποιότητας των ισλαμοφασιστών στον Μουσουλμανισμό. Π Ο Τ Ε !

  • Εδώ θα απαντήσω ότι όσο «μπούρδες είναι του Φρυζί ότι αντιπροσωπεύει και καλά το «γνήσιο ορθόδοξο Εβραϊσμό».άλλο τόσο είναι το «Εμείς οι γνήσιοι Εβραίοι του υγιούς Εβραϊσμού δεν θα επιτρέψουμε ΠΟΤΕ ο Εβραϊσμός να βεβηλωθεί από ακραία στοιχεία, ανάλογα της άθλιας ποιότητας των ισλαμοφασιστών στον Μουσουλμανισμό. Π Ο Τ Ε !» 

*Το όνομα του αρθρογράφου είναι στη διάθεση της σελίδας