Παρασκευή 18.12.2015
Ariel Lekaditis 

Ο γνωστός Εβραίος επικοινωνιολόγος  για ακόμη μια φορά όταν στέρεψε από επιχειρήματα και έχασε την ψυχραιμία του προχώρησε σε ύβρεις. Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί απλά αν κάποιος είναι ανάγωγος σε αυτό δεν φταίμε εμείς αλλά το παρελθόν του. Μας έκανε την ‘’τιμή’’ να δημοσιεύσει στην προσωπική του ιστοσελίδα ένα άρθρο για το οποίο προσποιήθηκε πως δεν γνώριζε τον συντάκτη του. Όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκετε με την πλάτη στον τοίχο εφαρμόζει τη βασική αρχή της Σταλινικής προπαγάνδας. Απευθύνετε στο συναίσθημα των ανθρώπων. Έτσι λοιπόν για ακόμη μια φορά έπραξε τα δέοντα. 

Δημοσίευσέ ένα άρθρο το οποίο του ασκούσε κριτική και μας είπε πως δημοσιεύει ότι κείμενο τον αφορά είτε θετικό είτε αρνητικό. Αυτό στόχευε όχι βέβαια στην απόδοση της αλήθειας αλλά στο να δημιουργήσει τον οίκτο των φίλων του προς το πρόσωπο του. Επειδή πιθανόν  να μη γνωρίζετε πολλοί από εσάς σκοπός της προπαγάνδας δεν είναι η παρουσίαση της αλήθειας αλλά το πως θα κατευθύνουμε την κοινή γνώμη εκεί που θέλουμε.

 Η τακτική του θύματος είναι κάτι που δεν αρμόζει σε έναν πραγματικό Εβραίο. Ο Εβραίος δεν είναι πια το εύκολο θύμα. Αυτό βέβαια είναι κάτι που μερικοί το θυμούνται όπου τους συμφέρει και μόνο τότε. Ο αγαπητός μας ‘’σωτήρας’’ των Εβραίων της Ελλάδος αποφάσισε μετά τις ύβρεις προς κάθε κατεύθυνση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να θολώσει τα νερά σαν σουπιά της δημοσιογραφίας όπως θέλει να παρουσιάζεται. Δυστυχώς μέρος συμπολιτών μας πείσθηκαν ότι είχε δίκιο και έτρεξαν να τον παρηγορήσουν. Βέβαια σε αυτό εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ο καθένας από εμάς έχει ένα κοινό που απευθύνετε. Άλλοι απευθύνονται σε εύστροφους, άλλοι σε ανθέλληνες, άλλοι σε Εβραίους Αντισιωνιστές. Αυτοί λοιπόν που έτρεξαν να τον παρηγορήσουν σαν τον θύμα της όλης υπόθεσης αποτελούν μια ευκολόπιστη και εύπλαστη μάζα ανθρώπων που θέλουν να τους χαϊδεύουν τα αυτιά και να τους δίνουν μια γερή δόση λαϊκισμού. 

Είναι η ίδια μάζα που ψήφισε το ΣΥΡΙΖΑ το Γενάρη του 2015 να τους βγάλει από το μνημόνιο και το Σεπτέμβρη του ίδιου έτους τον ξανά ψήφισαν για να εφαρμόσει ένα νέο μνημόνιο, το χειρότερο από τα δυο προηγούμενα και αμέσως μετά της εκλογές είχε μετανιώσει για την επιλογή του. 

 Η μόνη διαφορά της μάζας που ακολουθεί το γνωστό Εβραίο δημοσιογράφο  σε σχέση με τη μάζα των Ελλήνων ψηφοφόρων είναι ότι οι πρώτοι έχουν αργά αντανακλαστικά. 

Γιατί όμως οι αναγνώστες του όμως  είναι στην πλειοψηφία τους μη Εβραίοι; Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Το συγκεκριμένο άτομο  πιστός θιασώτης της πολιτικής των Εβραϊκών κοινοτήτων στην Ελλάδα,  αναζητά την αγάπη των μη Εβραίων γιατί αυτός το κύριο μέλημα των περισσοτέρων Εβραίων της Ελλάδος. Αισθάνονται τόσο κομπλεξικά που κάνουν το κάθε τι για μια καλή κουβέντα από τους Έλληνες χριστιανούς έστω και ας είναι ψεύτικη. 

Η μάζα των αναγνωστών του  δεν αναρωτήθηκαν ούτε πως ένας ακροαριστερός κατά τα λεγόμενα του (οπαδός του Μέρετς) υποστηρίζει το δεξιούς πολιτικούς. 

Ακόμα και μετά την ανακοίνωση του Σάμπυ Μιωνή το ακροατήριο του δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί για ποιο λόγο ο κ. Μιωνής  εξέδωσε την ανακοίνωση αυτή. Βέβαια οι περισσότεροι δε γνωρίζουν το μεγάλο έργο που προσφέρει ο Σάμπυ Μιωνής στον ελληνικό Εβραϊσμό. Σε σχέση με τον Ελληνοεβραίο  δημοσιογράφο  που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αντισημίτες. Αυτά τα γράφω γιατί ήρθε η ώρα να σταματήσετε μερικοί να ταΐζετε κουτόχορτο τους αφελείς και ευκολόπιστούς . 

Συνεχίζεται… 

Σημείωση Ζαν Κοέν.
Για όσους δεν γνωρίζουν τη δημοσιογραφική ορολογία.
 

Όταν το Μέσον λέει «τα στοιχεία του αρθρογράφου βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδα ή του περιοδικού ή της σελίδας στη δική μας περίπτωση» σημαίνει ότι το μέσον έχει όλα τα στοιχεία του αρθρογράφου αλλά για λόγους που ο αρθρογράφος ξέρει δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομα του. 

Αυτό διότι ο Αριέλ Λεκαδίτης γράφει ότι «προσποιήθηκα ότι δεν γνώριζα" τον αρθρογράφο του άρθρου ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΖΑΝ ΚΟΕΝ… 

https://www.facebook.com/groups/935413113167596/