Cohen.gr Παρασκευή 20.4.2018
Δημήτρης Τζώρας*

Βεβαίως και να σας επιστρέψουμε τους 8 Πραξικοπηματίες, Πρόεδρε Ερντογάν. Μέσα σε φέρετρα, όμως, γιατί ως Έθνος, έχουμε κάτι προηγούμενα με τον Κεμαλικό στρατό!

Έχετε προσέξει, ότι από τη στιγμή που πάτησαν οι 8 πραξικοπηματίες το πόδι τους στην Ελλάδα, όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα έπεσε πάνω τους για να τους προστατέψει; Δεν σας έκανε καθόλου εντύπωση; Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ, γιατί το κάνουν;

Τι ικέτες τους είπαν για να επικαλεστούν αρχαιοελληνικά πολιτισμικά αρχέτυπα στο κοινωνικό υποσυνείδητο, τι επικλήσεις στο Κράτος Δικαίου έκαναν, τι για ανθρώπινα δικαιώματα μίλησαν, μόνο ως τους Αποστόλους Παύλο και Πέτρο δεν τους παρουσίασαν!

Αλλά για το τι είναι ο Κεμαλικός στρατός και τι μας έχει κάνει ο Κεμελικός στρατός διαχρονικά, ούτε κουβέντα. Ο Κεμαλικός στρατός, είναι εδώ και έναν αιώνα, το Άβαταρ του Γερμανικού στρατού. Το μακρύ του χέρι! Είναι επίσης και το Άβαταρ των μπολσεβίκων και της Διεθνούς Αριστεράς. Ο Κεμάλ, μας έσφαξε στο Σαγγάριο και τη Σμύρνη με τη βοήθεια των Γερμανικών όπλων, Γερμανών συμβούλων και με τα λεφτά του Λένιν! Πιστεύετε, ότι τυχαία η Αριστερά λέει, ότι δεν υπάρχουν σύνορα στο Αιγαίο και επί δεκαετίες πολεμά κάθε προσπάθεια εξοπλισμού και θωράκισης της χώρας, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να βρίσκεται μόνιμα σε αδυναμία στο να προβάλλει την Εθνική της κυριαρχία και ισχύ πάνω στο Αιγαίο;;; Εξακολουθείτε να πιστεύετε, ότι τυχαία δεν επέτρεψαν όλες οι κυβερνήσεις να δημιουργηθεί Ελληνική πολεμική βιομηχανία;; Ελάτε τώρα. Σας έχω για πιο έξυπνους από αυτό…

Το κίνημα των Νεότουρκων το 1908, υπό τον Κεμάλ, στήθηκε με τα λεφτά και την υποστήριξη των Γερμανών πρακτόρων και έβαλε την Τουρκία στο πλευρό της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου! Εξευρωπαϊσμό της Τουρκίας, το αποκαλούσαν οι νεότουρκοι κινηματίες, που ουσιαστικά και διαχρονικά, σημαίνει εκγερμανισμός μίας χώρας και μετατροπή της σε δορυφόρο της Γερμανίας! Όταν ακούτε για εξευρωπαϊσμό και ευρωπαϊκές ολοκληρώσεις και τέτοιες τρίχες από τα ΜΜΕ, ελπίζω πλέον, να αντιλαμβάνεστε μετά από 8 χρόνια μνημονίων και Γερμανικής εθνοκάθαρσης  ότι σημαίνει την πλήρη αποικιοποίηση της Ελλάδας.

Η γενοκτονία στη Σμύρνη και του Μικρασιατικού Ελληνισμού, έχει την υπογραφή της Γερμανίας και της Οκτωμβριανής επανάστασης. Μην σας κάνει εντύπωση, που ο Καραμανλής διά της Ρεπούση τότε και της Μαριέτας Γιαννάκου, πέταξε την αθλιότητα περί συνωστισμού στη Σμύρνη. Δεν το έκαναν τυχαία. Ο Κώστα Καραμανλής ο νεότερος,  είμαι μια μεγάλη Γερμανοσιαλιστική πολιτική «πρακτοράντζα» .

Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η Τουρκία κράτησε ευμενή ουδετερότητα προς τη Γερμανία, την ώρα που Έλληνες και σύμμαχοι έδιναν το αίμα τους για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία στον πλανήτη.

Το μεγάλο διωγμό και τις σφαγές των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης από τα Σεπτεμβριανά του 1955 έως το 1965, τον επέβαλε ο Κεμαλικός στρατός και το Κεμαλικό καθεστώς. Όπως επίσης, την Εθνοκάθαρση σε Ίμβρο και Τένεδο.

Την εισβολή και κατοχή της Κύπρου, την διέπραξε ο Κεμαλικός στρατός. Τους βιασμούς, τις δολοφονίες και τις απαγωγές αιχμαλώτων στη μαρτυρική Κύπρο μας τις διέπραξε με σαδιστική απόλαυση ο Κεμαλικός στρατός.

Τη βίαιη αμφισβήτηση του status quo του Αιγαίου, την υλοποίησε ο Κεμαλικός στρατός.

Το Ελληνικό πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα, ούτε καίγεται για τα ανθρώπινα διακιώματα των Τούρκων πραξικοπηματιών, ούτε για το Κράτος Δικαίου. Ποιο Κράτος Δικαίου; Δουλευόμαστε μεταξύ μας;;; Κατέλυσαν κάθε παράγραφο του Συντάγματος για να επιβάλουν τα μνημόνια, τις παράνομες περικοπές στις συντάξεις και το ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου και θυμήθηκαν μόνο, αποκλειστικά και ειδικά, στην περίπτωση τον κεμαλιστών, το Κράτος Δικαίου;;; Που ήταν και που είναι σήμερα το Κράτος Δικαίου, για τους Έλληνες Πολίτες;  Κράτος Δικαίου αλά καρτ…

Το Ελληνόφωνο καθεστώς μας, προστατεύει τη Γερμανία και το Άβατάρ της, τους Κεμαλιστές. Προστατεύει τη Διεθνή Αριστερά και τους πράκτορές της. Εμείς, δεν έχουμε κανέναν λόγο να τους προστατέψουμε. Ίσα – ίσα. Έπρεπε να τους φυτέψουμε από μία σφαίρα στο κεφάλι, για τα εγκλήματα που έχει κάνει ο Κεμαλισμός στον Ελληνισμό και να τους επιστρέψουμε πίσω στην Τουρκία μέσα σε φέρετρα. Έτσι, θα έπαιρνε το μήνυμα ο Ερντογάν, ότι η Ελλάδα ούτε παίζει, ούτε ξεχνά το παρελθόν. Ούτε θα μπορούσε να μας πει και κουβέντα!!! Επίσης, θα στέλναμε το ίδιο μήνυμα στους Γερμανούς κατακτητές της χώρας. «Κουφάλες», όταν έρθει η ώρα και η στιγμή, θα καθαρίσουμε και τους δικούς σας πράκτορες που έφεραν τον όλεθρο στην Ελλαδα.

Φυσικά, τους 8 πραξικοπηματίες, δεν τους εκτελείς on camera. Τους συμβαίνει ένα τροχαίο, μία τροφική δηλητηρίαση, ένα ατύχημα, μια πτώση ελικοπτέρου,  κάτι τέλος πάντων, για να μην σε κατηγορήσουν ευθέως. Αλλά φροντίζεις, άπαντες να έχουν πάρει το μήνυμα. Έτσι ασκούν Εθνική πολιτική! Παραφράζοντας τον Μάο, εκτός από την Πολιτική εξουσία, θα σας έλεγα, ότι και ο Διεθνής σεβασμός εκπορεύεται από την κάνη ενός όπλου. Να κατέβουμε από το ροζ συννεφάκι μας ως λαός και να καταλάβουμε, ότι η βια πλέον θα καθορίζει το μέλλον και τα σύνορα των χωρών.

Έτσι, από την πρώτη μέρα μετά το Τουρκικό Πραξικόπημα, ο Ερντογάν θα είχε κόψει τους τσαμπουκάδες και η διαπραγμάτευση με τους δανειστές, θα ήταν σήμερα απείρως ευκόλοτερη, πιστέψτε με. Ούτε αναχαιτίσεις, ούτε κυνηγητό με τα σκάφη στα Ίμια, ούτε ατυχήματα, ούτε εμβολισμοί, ούτε απαγωγές, ούτε υποχωρήσεις. Ούτε καν, διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω; Θέλουμε να έχουμε ένα σοβαρό και σεβαστό Κράτος στον πλανήτη ή θέλουμε μια θηλυκοποιημένη καρικατούρα κρατικής οντότητας, όπως αυτή που έχουμε σήμερα;

Οι 8 σφαίρες, τα 8 φέρετρα, θα μας είχαν δώσει πολλές λύσεις. Ο συμβολισμός της πράξης μας, θα ήταν τεράστιος και στην Τουρκία και στη Γερμανία.

Σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν προτρέπω, ούτε έχω πρόθεση να προτρέψω οποιονδήποτε πολίτη ή συλλογικότητα, να επιτεθεί κατά οποιουδήποτε πραξικοπηματία κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Θέλω να είμαι. απόλυτα κατηγορηματικός σε αυτό! Σκοπός της ανάλυσης είναι να αναδείξω, ότι τα σοβαρά κράτη, διά των μυστικών υπηρεσιών τους, μπορούν να λύνουν προβλήματα πριν οι καταστάσεις ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Ένα σοβαρό κράτος, πρέπει a priori να θεωρεί την οντολογική του ασφάλεια και ακεραιότητα, όπως και την ασφάλεια των πολιτών του, ύψιστο καθήκον. Ακόμα κι αν αυτό, απαιτεί τη θυσία άλλων για να το πετύχει. Ο θάνατος των άλλων, είναι η ζωή μας, σε αυτή την Ιστοριοπαραγωγική περίοδο…   

*Ο Δημήτρης Τζώρα είναι Πολιτικός Αναλυτής