Cohen.gr Δευτέρα 14.5.2016
Δημήτρης Τζώρας
*

Τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, δεν το έπιασαν. Ούτε το επίσημο ιερατείο των αποψάκηδων του διαδικτύου. Οι Ελίτ των Ελίτ, όμως, κατάλαβαν τι έγινε και πανικοβλήθηκαν. Τρόμαξαν και τους μπήκε η ιδέα, ότι μπορούν να αντεπιτεθούν. Κούνια που τους κούναγε.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Μπίμπι Νετανιάου, δεν επέλεξε τυχαία το χρόνο και τον τρόπο που αποκάλυψε σε παγκόσμια μετάδοση το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Αυτά που είπε, ναι μεν έχουν τεράστια σημασία για την ενημέρωση της κοινής γνώμης και τη διεθνή πολιτική, αλλά λίγο ως πολύ ήταν “γνωστά”, σύμφωνα με τον Τύπο της Ισραηλινής και της διεθνούς Αριστεράς.

Όμως, το μήνυμα του Νετανιάου και της Μοσάντ, δεν ήταν αυτό καθεαυτό το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Ήταν η ικανότητα και δυνατότητα πρόσβασης στα πιο απόρρητα αρχεία του Θεοκρατικού καθεστώτος!!! Η πλάκα είναι, ότι την πρόσβαση αυτή, τους τη δίνουν Ιρανοί μέσα στο καθεστώς, που θέλουν την άμεση ανατροπή του!!! Τι σημαίνει, όμως, επί της ουσίας αυτό και γιατί έχει τεράστια σημασία; Διότι πολύ απλά, τα αρχεία αυτά, μπορούν να αλλάξουν τη φύση της παγκόσμιας πολιτικής για τα επόμενα πενήντα χρόνια!!!

Η πρόσβαση στα αρχεία του Ιράν, μπορεί να φέρει την μεγαλύτερη πολιτική επανάσταση από την εποχή του Διαφωτισμού και την 18η Μπρυμαίρ Του Βοναπάρτη!

Γι' αυτό, εάν προσέξατε, μόλις ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για τα πυρηνικά, έπεσαν επάνω του οι Ευρωπαίοι, οι Αριστεροί, οι γκλομπαλιστές, ιδίως οι γκλομπαλιστές και γενικά, έπεσε πάνω του ό,τι διαθέτει καρδιακό παλμό μέσα στις παγκόσμιες ελίτ! Στην Ελλάδα δε, τα καρακόλια της Ελληνόφωνης δημοσιογραφίας, έβγαλαν αφρούς!

Τι περιέχουν τα αρχεία αυτά, που τρόμαξαν τόσο πολύ το παγκόσμιο σύστημα; Τα πάντα!!! Έχουν τα λαδώματα των Ιρανών σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς πολιτικούς. Έχουν τις πληρωμές σε ολιγάρχες, καναλάρχες και... ευυπόληπτους επιχειρηματίες από τη διακίνηση ιρωίνης. Όπως και της κοκαΐνης, που διακινείται μέσω του Κατάρ προς τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές ελίτ. Έχουν μέσα, όλα όσα χρειάζονται για να μπει ο Σόρος φυλακή και σχεδόν το σύνολο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Μέχρι και ο πολλά βαρύς, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τρόμαξε.

Όλοι έχουν πάρει λεφτά από τους Ιρανούς. Από την άκρα Αριστερά ως την άκρα Δεξιά. Ας προσέχουν λοιπόν, τι λένε εκεί, στην άκρα Δεξιά, διότι θα πέσει γέλιο από εμάς και κλάμα από αυτούς...

Έχουν μέσα όλο το σύστημα διακίνησης λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη, από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Έχουν μέσα τα ονόματα πρακτόρων Ευρωπαϊκών υπηρεσιών ασφαλείας, που εμπλέκονται σε αυτή τη διακίνηση.

Έχουν μέσα την σωματεμπορία ανήλικων κοριτσιών και αγοριών, που προορίζονται για τα άρρωστα γούστα των απανταχού παιδόφιλων. Έχουν μέσα δίκτυα πορνείας, που ξεκινάνε από την Ελλάδα και φτάνουν μέχρι την Λατινική Αμερική και τις ΗΠΑ. Τώρα, κρατείστε την ανάσα σας και το στομάχι σας. Έχουν και αρχεία, για ανθρωποθυσίες ανήλικων παιδιών.

Σας έδωσα μία πάρα, πάρα, πάρα πολύ μικρή εικόνα, από τα αρχεία που διαθέτει το Ιρανικό καθεστώς και έχουν, όπως όλα δείχνουν, πρόσβαση, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, οι Ισραηλινές Μυστικές Υπηρεσίες. Όταν θα αρχίσουν τα βγαίνουν στην επιφάνεια, ο κόσμος θα σοκαριστεί τόσο πολύ – εάν δεν ξεσηκωθεί και λιντσάρει πολιτικούς, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες – που θα αλλάξει η μορφή της πολιτικής για δεκαετίες. Η Οκτωβριανή Επανάσταση, θα μοιάζει με παιδικό πάρτι!

Ελπίζω τώρα, να είναι λιγάκι πιο σαφές, γιατί οι Ευρωπαίοι τρόμαξαν με τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς κατά Ιρανικών στόχων στη Συρία. Ένας πόλεμος με το Ιράν, θα φέρει την πτώση του Θεοκρατικού καθεστώτος, αυτού του κράτους εγκληματία και μία νέα κυβέρνηση, θα δώσει πλήρη πρόσβαση στον Πρόεδρο Τραμπ και στον Ισραηλινό Πρωθυπουργό, στα πιο σκοτεινά αρχεία της ανθρωπότητας. Θα δείτε, ότι η μάχη για την προστασία του Ιράν από την Αριστερά, τους γκλομπαλιστές και τους Ευρωπαίους, θα είναι η μεγαλύτερη και πιο αιματηρή, πολιτικά, των τελευταίων 300 χρόνων. Θα είναι μάχη Ζωής και Θανάτου! Θα χάσουν, να είστε σίγουροι!

Ο Μπίμπι Νετανιάου, έχει βγάλει βόλτα το Γκοτζίλα των παγκόσμιων αποκαλύψεων και αφύπνισης της ανθρωπότητας. Ο Γκοτζίλα πεινάει και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, από ποια χώρα θα τσιμπήσει το πρώτο του σνακ... Εγώ, θέλω να ξεκινήσει από την Ελλάδα. Εσείς;

*Ο Δημήτρης Τζώρας είναι πολιτικός αναλυτής