Τα Αιρετικά 9.8.10

Δεν ξέρω πόσοι από τους αναγνώστες γνωρίζετε το θέμα στο οποίο θα αναφερθούμε (καθώς τα ελεγχόμενα από τα κόμματα ΜΜΕ το υποβάθμισαν σκόπιμα) ,αλλά πιστέψτε με δεν είναι καθόλου αμελητέο.

Πριν από λίγα χρόνια γράφτηκε ένα κατάπτυστο βιβλίο με τίτλο «Εβραίοι όλη η αλήθεια» του οποίου εμπνευστής και συγγραφέας δεν ήταν άλλος από τον γνωστό άρρωστο γερό-ναζιστή Κώστα Πλεύρη(φώτο). Το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν ένα ναζιστικό φιλοχιτλερικό παραλήρημα όπου ο συγγραφέας υμνούσε το τρίτο ράιχ και δήλωνε την πίστη του στον εθνικοσοσιαλισμό ,αλλά αυτό είναι το λιγότερο καθώς -μεταξύ άλλων- αμφισβητούσε το ολοκαύτωμα των Εβραίων, καλούσε σε εξόντωσή τους και στην επαναλειτουργία του Άουσβιτς (!!)στολίζοντας τον συγκεκριμένο λαό με ύβρεις , σε κάποιο σημείο δε αναφέρει ότι το λάθος του Χίτλερ ήταν ότι ενώ ήταν δυνατόν να μας απαλλάξει οριστικά από τους Εβραίους δεν το έκανε (!!) και άλλα παρόμοια. Με το που κυκλοφόρησε κάποια αποχαυνωμένα μικρά κανάλια του έδωσαν και εκπομπή για να το διαφημίζει (!!) σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με το αζημίωτο φυσικά… Το συγκεκριμένο βιβλίο παραβιάζει τόσο κραυγαλέα τον αντιρατσιστικό νόμο του Ελληνικού κράτους-και όχι μόνο, καθώς προτρέπει και σε βία –που έπρεπε να παρέμβει αμέσως η δικαιοσύνη και να καθίσει στο εδώλιο τον συγγραφέα, αλλά περιμέναμε μάταια καθώς έμειναν και οι άνθρωποι της δικαιοσύνης στην αφασία τους να παρακολουθούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα τις εμετικές εκπομπές του Πλεύρη.

Παρόλα αυτά ο ναζιστής συγγραφέας κάθισε τελικά στο εδώλιο καθώς δέχθηκε-όπως αναμενόταν-μηνύσεις από οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως και από την οργάνωση των Ελλήνων Εβραίων (ΚΙΣ). Τον Δεκέμβρη του 2007 βγήκε η πρωτόδικη απόφαση που έκανε το αυτονόητο, καταδίκασε τον ναζιστή όμως παραδόξως δεν απαγόρευσε και την κυκλοφορία του βιβλίου . Αλλά ο Πλεύρης άσκησε αμέσως έφεση η οποία εκδικάστηκε τον Μάρτιο του 2009.Ελάχιστοι περίμεναν ότι μπορούσε να αλλάξει η απόφαση στο εφετείο, όμως αυτά που συνέβησαν εκεί άφησαν κάθε πραγματικό δημοκράτη άφωνο, και πρόσβαλαν τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας (αν μας έχει απομείνει ίχνος τέτοιου τελικά…). Είδαμε δικαστές φιλικούς προς τον Πλεύρη και υιοθετώντας σε πολλά σημεία φιλοναζιστικές και αντισημιτικές θέσεις και εχθρικούς και ειρωνικούς προς τους κατήγορους ,αντί να μείνουν ουδέτεροι και αντικειμενικοί όπως οφείλει κάθε δικαστής . Προσθέστε σ’αυτά και ένα φιλοναζιστικό κοινό στην αίθουσα, αποτελούμενο κυρίως από μέλη της νεολαίας του ΛΑΟΣ (ΝΕΟΣ) που εκδηλωνόταν με επιφωνήματα χωρίς να τους επαναφέρει κανείς στην τάξη. Και η αθλιότητα ολοκληρώθηκε με μία απίστευτη προκλητική -αθωωτική απόφαση για τον Πλεύρη με το γελοίο σκεπτικό ότι «το βιβλίο είναι επιστημονικό έργο και αποτέλεσμα ιστορικής ερεύνης» (!!) και πως «ο κατηγορούμενος δεν στρέφεται κατά των Εβραίων μόνο λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής τους, αλλά κυρίως λόγω των επιδιώξεών τους για παγκόσμια κυριαρχία, των μεθόδων που χρησιμοποιούν για την ευόδωση αυτών και τη συνωμοτική τους δράση» !!!.

Θαυμάστε τους Έλληνες δικαστές που υιοθετούν ναζιστική προπαγάνδα εν έτη 2010… Ας σημειώσουμε ότι και στις δύο αυτές δίκες δικηγόρος του Κ.Πλεύρη ήταν ο γιός του Θ.Πλεύρης, που είναι και βουλευτής του ΛΑΟΣ ο οποίος χρησιμοποίησε το επιχείρημα πως είναι δημοκρατικό δικαίωμα του κατηγορούμενου να προπαγανδίζει την εξόντωση ενός έθνους !!!!. Ενώ ο επίσης βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνης Γεωργιάδης διαφήμιζε επί μήνες το συγκεκριμένο γενοκτονικό βιβλίο από την εκπομπή του, λέγοντας μάλιστα ότι είναι το αγαπημένο του !!.Προφανώς αυτός ήταν και ο λόγος που τα ΜΜΕ «έθαψαν» το θέμα, προκειμένου να προστατεύσουν αυτό το αγαπημένο τους ακροδεξιό κόμμα, το ΛΑΟΣ…Λίγο αργότερα ένας δικαστής του Αρείου πάγου άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου, όμως τον περασμένο Μάιο ο Άρειος πάγος, το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, πήρε την τελική του απόφαση και αθώωσε οριστικά τον Πλεύρη με παρόμοια αισχρά αντισημιτικά επιχειρήματα.Έτσι αυτό το τρισάθλιο βιβλίο κυκλοφορεί ελεύθερα στα βιβλιοπωλεία και κάνει και τρελές πωλήσεις.

Αλλά τα χειρότερα δεν είχαν έρθει, καθώς ο Πλεύρης μετά την αθώωσή του έκανε μήνυση στην αντιναζιστική πρωτοβουλία , μία οργάνωση που ήταν ο κυριότερος κατήγορός του, με την κατηγορία πως «διαδίδει ψευδείς κατηγορίες κατά της δικαιοσύνης και την συκοφαντεί» (!!) κι’αυτό διότι η Α.Π. είχε διαμαρτυρηθεί-και πολύ σωστά – για την απαράδεκτη φιλοναζιστική στάση κάποιων δικαστών, όπως αναφέραμε και πιο πάνω. Το αποτέλεσμα είναι σήμερα η θλιβερή και-παραδοσιακά γεμάτη μη δημοκράτες λειτουργούς -Ελληνική δικαιοσύνη να σέρνει σε δίκη ως κατηγορούμενους τους αντιναζιστές και να αθωώνει με τον πιο αισχρό τρόπο τους ναζιστές,αντισημίτες. Πρόκειται για τον κατήφορο ενός ολόκληρου νομικού ,αλλά και πολιτικού συστήματος για να μην πω μίας χώρας ολόκληρης που βλέπει απαθέστατα τη γενοκτονική ναζιστική ιδεολογία να αναβιώνει επίσημα από φορείς του τόπου του, 65 χρόνια μετά τη συντριβή της και την καταδίκη της από την ανθρωπότητα.

Έτσι μετά από δύο αναβολές η δίκη της αντιναζιστικής πρωτοβουλίας έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτέμβρη 2010.Καλούμε από το blog μας κάθε δημοκράτη και αντιφασίστα ,σε όποιο κόμμα ή ιδεολογία κι’αν ανήκει, να συμπαρασταθεί και να δείξει τη συμπάθειά του στην αντιναζιστική πρωτοβουλία με τον τρόπο που θα δείξουμε παρακάτω. Το θέμα δεν είναι ασήμαντο, αντίθετα είναι πολύ πιο σοβαρό απ’ότι φαίνεται διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα σύστημα εξουσίας και μία χώρα ολόκληρη που εκφασίζεται και σαπίζει με γοργούς ρυθμούς. Έχουμε μπλέξει με μεγάλους αγύρτες και λαοπλάνους ,αλλά είναι χρέος μας να τους πολεμήσουμε όσο μπορούμε και θα το κάνουμε όσοι παραμένουμε αληθινοί δημοκράτες σ’αυτόν τον τόπο. Περισσότερα για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα της αντιναζιστικής πρωτοβουλίας www.antinazi.gr
Επίσης παρακαλώ όσους υπογράψουν τη δήλωση να αφήσουν αν γίνεται ένα μήνυμα στο μπλογκ,στο συγκεκριμένο Post,με τη λέξη "υπέγραψα" για να βλέπουμε αν έχουμε ανταπόκριση.ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Εάν θέλετε να καταγγείλετε την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και να εκφράσετε τη συμπαράστασή σας στα τρία διωκόμενα μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, μπορείτε να στείλετε την παρακάτω προτεινόμενη δήλωση συμπαράστασης στον έλληνα πρωθυπουργό κ. Γιώργο Α. Παπανδρέου και στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Jerzy Buzek και επίσης να το κοινοποιήσετε στην αντιναζιστική πρωτοβουλία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Αντιγράφετε λοιπόν με copy-paste την παρακάτω δήλωση συμπαράστασης, γράφετε από κάτω το όνομά σας και την ημερομηνία και τη στέλνετε στα εξής e-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν θέλετε να τη στείλετε και ταχυδρομικά ,στείλτε την εδώ

Προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας
κ. Γ. Α. Παπανδρέου
Μέγαρο Μαξίμου
Ηρώδου Αττικού 19
Αθήνα 10674
Ελλάδα


Και εδώ:

To the President of the European Parliament
Mr. Jerzy Buzek
Bat. Altiero Spinelli
05F241
60, rue Wiertz
B-1047 Bruxelles


Στον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου πρέπει φυσικά να στείλετε το Αγγλικό κείμενο που παραθέτουμε πιο κάτω. Αυτό το κείμενο συμπαράστασης είναι μόνο ένα σχέδιο το οποίο προτείνει η Α.Π. και το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε ή να συντάξετε το δικό σας κείμενο .Το κείμενο συμπαράστασης είναι λοιπόν το εξής:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο πληροφορηθήκαμε ότι το Μάη του 2010 το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελλάδας επικύρωσε την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών που αθώωσε το νεοναζιστή Κώστα Πλεύρη για το ρατσιστικό και φιλοχιτλερικό του βιβλίο «Εβραίοι, όλη η Αλήθεια».
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελλάδας δικαιολόγησε τη ρατσιστική βία ενάντια στους εβραίους καθώς και τη ναζιστική γενοκτονία με το ακόλουθο σκεπτικό: «ο κατηγορούμενος δεν στρέφεται κατά των Εβραίων, μόνο λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής τους αλλά κυρίως λόγω των επιδιώξεών τους για παγκόσμια κυριαρχία, των μεθόδων που χρησιμοποιούν για την ευόδωση αυτών και τη συνωμοτική τους δράση» (!!!) Το θεωρούμε αδιανόητο ότι εξήντα χρόνια μετά τη ναζιστική θηριωδία και τη γενοκτονία των Εβραίων, το Ανώτατο Δικαστήριο ενός κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκδωσε αυτή την πρωτοφανή απόφαση. Ανησυχούμε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος (κυβέρνηση και κοινοβουλευτικά κόμματα) δεν έχει αντιδράσει μέχρι τώρα σε αυτή την απόφαση που αθώωσε πολιτικά και ηθικά το ναζισμό και τον αντισημιτισμό.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, τρία μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, η Άννα Στάη, η Ρένα Κούτελου και ο Λάμπης Κατσιάπης, που ήταν μάρτυρες κατηγορίας στην πιο πάνω δίκη, θα δικαστούν στις 22 Σεπτέμβρη 2010, επειδή η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία δημόσια κατάγγειλε ότι συγκεκριμένοι δικαστές έκφρασαν αντισημιτικές θέσεις κατά τη διάρκεια της δίκης του Κ. Πλεύρη.
Με την παρούσα καλούμε το ελληνικό κράτος και όλα τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα να καταδικάσουν και να ακυρώσουν την απόφαση του ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδας με κάθε δυνατό τρόπο.
Επίσης, διαμαρτυρόμαστε για τη δίωξη των τριών μελών της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, στα οποία εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας και ζητάμε να αθωωθούν.

Ημερομηνία
: ………………………../ Υπογράφεται από: ……………………………………


DENOUNCEMENT AND DECLARATION OF SOLIDARITY
We who sign this text were informed that in May 2010 the Supreme Court of Greece validated the decision of the Five Member Appeals Court of Athens which acquitted the neo-nazi Kostas Plevris for his racist and pro-Hitler book “Jews, the whole truth”.
The Supreme Court of Greece justified the racist violence against the Jews as well as the nazi genocide with the following reasoning: “the defendant does not turn against the Jews, solely on the grounds of their racial and national origin but mainly on the grounds of their objectives for world domination, the methods that they use for the realisation of these and their conspiratorial action” (!!!) We consider it inconceivable that sixty years after the Nazi atrocity and the genocide of Jews, the Supreme Court of a member state of European Union issued this unprecedented decision. We are greatly concerned about the fact that the Greek State (government and parliamentary parties) has not reacted so far in any way against this decision that acquitted politically and morally nazism and anti-Semitism.
As if this was not enough, three members of the Antinazi Initiative, Anna Stai, Irene Koutelou and Lampis Katsiapis, who were witnesses for the prosecution at the above trial, will go on trial on September 22, 2010 because the Antinazi Initiative publicly denounced that certain judges expressed anti-Semitic positions during the trial of K. Plevris.
We hereby call the Greek State and all institutional European bodies to condemn and annul the decision of the Supreme Court of Greece in any possible way.
Also, we protest for the prosecution of the three members of Antinazi Initiative, we express our solidarity to them and ask that they are acquitted.

Date: ………………../Signed by:………………

http://taairetika.blogspot.com/2010/08/blog-post.html