20.10.2010
ΚΡΗΣΑΡΑ

Ένα κήρυγμα μίσους από τα χείλη ενός «Αγίου». Να ποιοι φταίνε για τα δεινά του κόσμου. Ο Σιωνισμός και φυσικά οι Εβραίοι.

Τα ίδια έλεγε και ο Χίτλερ, στέλνοντας στα κρεματόρια 6.000.000 αθώους ανθρώπους. Τα ίδια λένε και όλοι οι φασίστες, οι ρατσιστές και οι αντισημίτες.

Να τα ακούς όμως από άνθρωπο που κηρύττει τον λόγο του Θεού, και την καλοσύνη και την αγάπη που γι΄αυτήν μίλησε ο (Εβραίος) Ιησούς Χρηστός, δείχνει το αβυσσαλέο μίσος που έχει μέσα του και που φυσικά δεν συνάδει με το ιερατικό του αξίωμα.

Αυτές ακριβώς οι θεωρίες είναι ναζιστικές και οδηγούν τους ανθρώπους να μετατραπούν σε κτήνη όπως έγινε και το 1943 και να ξαναεπαναλάβουν ένα ακόμα Ολοκαύτωμα στους λίγους ανθρώπους που απέμειναν μετά την ναζιστική γενοκτονία μόνο και μόνο επειδή είναι Εβραίοι.

Αυτά τα κηρύγματα οδηγούν στο μίσος και όχι στην αγάπη του Ιησού Χριστού.

ΟΧΙ δεν είναι αυτός ο Χριστιανισμός.

ΟΧΙ δεν είναι αυτή η Χριστιανική εκκλησία.

Ο «Άγιος» Σεραφείμ είναι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει ο Χριστιανισμός. Αυτός ο άνθρωπος είναι και Μητροπολίτης !!! Αυτά προφανώς θα λέει και στο ποίμνιό του όταν ανερυθρίαστα τα λέει από το βήμα της τηλεόρασης που του έδωσαν στην εκπομπή τους «Κοινωνία Ώρα MEGA» στις 20/12/2010 το πρωί ο κος Καμπουράκης και ο κος Οικονομέας και τον οποίο άκουσαν χιλιάδες τηλεθεατές.

Να λοιπόν κε Μητροπολίτη Σεραφείμ. Εδώ είμαστε οι λίγοι που απομείναμε από την γενοκτονία των ναζί. Αφού εμείς είμαστε και πάλι η αιτία των δεινών του κόσμου, ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΑΣ και ύστερα προσευχηθείτε στο όνομα του Ιησού Χριστού. Να είστε όμως βέβαιος ότι όση καλοσύνη και αν έχει ΕΚΕΙΝΟΣ εσάς ποτέ δεν θα σας συγχωρήσει.

Μωρίς Χατζής

Ελπίζω ότι το ΚΙΣ και οι εβραϊκές κοινότητες και ιδιαίτερα η κοινότητα των Αθηνών, θα πάρουν επιτέλους δυναμικά θέση γι΄αυτές τις προκλητικές και αντισημιτικές δηλώσεις.

Κάντε κλικ στο παρακάτω link να δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Μητροπολίτη.

http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp

Δεν παίρνουμε θέση στις πολιτικές δηλώσεις του Μητροπολίτη παρά μόνο στις

αντισημιτικές του θέσεις.

Ευχαριστώ τον Ζαν Κοέν για την βοήθειά του.