26.1.10
Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ, δημοσιογράφος.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κρυφού Αντισημίτη; Κατ’ αρχή καταδικάζει προσχηματικά τη πράξη, για να μη κατηγορηθεί στη συνέχεια ως Αντισημίτης με βάση το περιεχόμενο του κειμένου του.

Έτσι λοιπόν μερικοί κονδυλογράφοι, ξεκίνησαν τα κείμενα τους τις τελευταίες μέρες, καταδικάζοντας τους εμπρησμούς της συναγωγής των Χανίων. Στη συνέχεια όμως αποκαλύπτουν… και αποκαλύπτονται!!!

Προβοκάτορες έκαψαν τη συναγωγή! Οι ξένοι που θέλουν να εκθέσουν την Ελλάδα! Οι σιωνιστές που θέλουν να καλύψουν τα εγκλήματα του Ισραήλ! Οι Ισραηλινοί που συμπεριφέρονται ως Ναζί! Οι Εβραίοι τραπεζίτες που προκάλεσαν τη παγκόσμια οικονομική κρίση!

Ο καταδικαστέος εμπρησμός της συναγωγής στην αρχή του κειμένου λησμονήθηκε και ο αναγνώστης οδηγήθηκε με αριστοτεχνικό τρόπο, που;

Στο ότι οι Ισραηλινοί είναι Ναζί, και οι Εβραίοι, παραδοσιακοί τραπεζίτες που πνίγουν τον απλό κόσμο στα χρέη!

Ο Αντισημιτισμός, ως μια μορφή Ρατσισμού, δεν έχει σύνορα ούτε κομματική ταυτότητα. Αντισημιτισμός δεν είναι μόνο η άσκηση βίας εναντίον των Εβραίων, είναι ταυτόχρονα η πρόκληση και η ανοχή στην άσκηση αυτής της βίας, λεκτικής η πρακτικής. Και εάν οι εμπρηστές της συναγωγής ήταν μια πολυεθνική συμμορία (Έλληνας- Βρετανοί- Αμερικανοί), αυτό δεν απαλλάσσει τη κοινωνία μας από την υπαιτιότητα, τη πρόκληση και την ανοχή  σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

Γιατί σιώπησαν οι ίδιοι κονδυλογράφοι στους βανδαλισμούς νεκροταφείων και μνημείων στη Θεσσαλονίκη, στα Τρίκαλα, στα Γιάννενα και αλλού; Μήπως και εκεί ήταν προβοκάτορες της Μοσάντ; Μήπως τον οπαδό του Ναζισμού στην Ελλάδα τον αθώωσαν Εβραίοι τραπεζίτες, η μήπως όταν αρχηγός Ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος ισχυρίσθηκε ότι οι Εβραίοι μυρίζουν αίμα, ήταν Σιωνιστικός δάκτυλος για να πληγεί η Ελλάδα.

Οι Αντισημίτες κονδυλογράφοι ακολουθούν πιστά τη Ναζιστικής έμπνευσης θεωρία, σύμφωνα με την οποία οι Εβραίοι ευθύνονταν για τα δεινά της Γερμανίας και κατά συνέπεια έπρεπε μαζικά να εξοντωθούν. Και για να γίνει αυτό έπρεπε να τους στερηθεί η νομιμοποίηση της ζωής τους. Ο Εβραίος δεν δικαιούται να ζει.

Σήμερα οι κονδυλογράφοι αυτοί θεωρούν ότι το Ισραήλ ευθύνεται για τα δεινά του κόσμου, και κατά συνέπεια, όπως και ο Αχμεντιντζάντ διατείνεται, πρέπει να σβηστεί από το χάρτη. Για να τεκμηριώσουν δε το ιδεολόγημα αυτό, ταυτίζουν τους Ισραηλινούς με τους Ναζί προκειμένου να τους στερήσουν κάθε νομιμότητα ύπαρξης αφού ο Ναζισμός είναι μια αποτρόπαια ιδεολογία στη σύγχρονη κοινωνική συνείδηση. Το Ισραήλ δεν δικαιούται να υπάρχει, αφού οι κύριοι αυτοί το ταυτίζουν με το Ναζισμό.

Ο κρυφός Αντισημίτης αποκαλύπτεται ακριβώς την ώρα, που ο Αντισημιτισμός καταδικάζεται. Το κρυφό μίσος του για τους Εβραίους, δεν του επιτρέπει να παραμείνει απαθής, όταν οι Εβραίοι υποστηρίζονται από συνανθρώπους τους. Αισθάνεται ότι χάνει το παιχνίδι, και τότε ο κρυφός Αντισημίτης αποκαλύπτεται…και ξεδιάντροπα αποκαλύπτει τους «προβοκάτορες εγκληματίες Σιωνιστές και τους Εβραίους τραπεζίτες»!

Και με αυτό τον τρόπο, ο κρυφός Αντισημίτης απειλεί και προσβάλλει το πολιτισμό που αγωνίζεται ενάντια στη βαρβαρότητα του Αντισημιτισμού και του Ρατσισμού.